söndag 29 juni 2008

Kul att skära sönder andras grejjer

Vaknade i morse och kände att det här blir nog en bra dag! Tittade ut på vår pool, den rymmer drygt 5 kubik vatten och har en luftring som lyfter sidorna och den funkar kanon till barnen! Idag såg dock poolen konstig ut och grinden på baksidan till tomten stod öppen vilket i och för sig händer ibland, men igår kväll var den stängd!

Sa till gubben när han kom upp att "titta vad poolen ser konstig ut, barnen måste ha skvätt ut en väldigt massa vatten", istället för ett morr kom det "fan också, någon har haft sönder poolen". Och tyvärr hade han rätt, barnen kan omöjligt skvätta ut drygt en kubik vatten och det var ett par fina stickmärken på sidan mot grinden där det sipprade ut vatten.

Vi hade bara ett av tre barn hemma, men sorgen blev stor för femåringen som är han som använt poolen minst! Nu blir det ingen ny pool på ett tag, vi tar ner studsmattan så hoppas vi att om de vill ha sönder en sån att de tar grannens, han har nämligen varken staket eller grind!

Frågan är hur ledsna de stora barnen blir, eller om de ser det som en möjlighet att hålla till nere vid stranden, de som får gå ner dit utan en vuxen...

Men jag fattar fortfarande inte att det är roligt att skära sönder andras grejjer, och att ha sönder saker för barn fattar jag ännu mindre! Så stora kan ungdjävlarna inte vara att de glömt bort sin egna barndom!

Inga kommentarer: